Met liefde voor de natuur ben ik in Franeker opgegroeid. De basiskennis voor het inrichten van het landschap heb ik geleerd aan de Middelbare Tuinbouwschool en tijdens mijn studie Tuin- en Landschapsinrichting aan Hogeschool Larenstein.

Van 1995 tot 2008 ben ik als adviseur, projectleider en technicus werkzaam geweest bij Tauw, ARCADIS en Oranjewoud. De drang om mijn eigen weg te gaan, werd echter steeds sterker. En na een opleiding tot mediator en meerdere cursussen Zelfsturend Leren was ik er klaar voor. In 2008 kreeg Buro Horatius vleugels.

Ing. Jacob A. Heitman
Projectregisseur, Creatieve Verbinder

Werkwijze

Je medespelers zien het nieuwe project niet zitten. Of er zit geen schot in de zaak en niemand lijkt aan het stuur te willen staan. Hoe breng ik daar verandering in?

Naast mijn brede inhoudelijke kennis ben ik sterk in de vertaling van visie naar praktijk. Daarnaast leid ik het proces in goede banen. Ik ben een sterke gesprekspartner en een strategische denker. Ook schakel ik makkelijk tussen directie en mensen op de werkvloer. Daardoor bied ik ondersteuning tijdens de vele fases van je project, op alle niveau´s.

Mijn inzet is om mensen te verbinden, hun ontwikkeling te stimuleren. Zo komen de juiste mensen op de juiste plek terecht. En daardoor komt de realisatie van je doel in zicht. Ik kan daarbij de rol als project-, omgevingsmanager, mediator of adviseur op mij nemen, afhankelijk van je behoefte.

Mijn manier van werken heeft één rode draad: ik luister.

SpringPartner

SpringPartner

Via SpringPartner Coöperatie U.A. werk ik met andere zelfstandigen samen. We bundelen onze krachten en creëren een unieke meerwaarde voor onze klanten.
Ook participeren in SpringPartner? Samen met ons je initiatief of project van de grond krijgen? Daarover gaan wij graag met je in gesprek.