Missie & Visie

Vastgeroeste patronen doorbreken en je prikkelen zodat je weer gaat voor je idealen en ideeën. Dat is mijn missie. Want als je doet wat je echt wilt, raak je geïnspireerd, ontwikkel je je en kom je verder.

Samen gaan we op zoek naar je/jullie doel. Wat doet er écht toe? Want ik geloof dat mensen goed zijn in dingen die ze belangrijk vinden. Door naar iedereen te luisteren en elke mening serieus te nemen, verken ik wie wat weet, kan en graag doet. Zo ervaart elke betrokkene dat hij/zij werkelijk wat in te brengen heeft. En daarin neemt ieder zijn verantwoordelijkheid.

Bekijk hier welke projecten ik vanuit deze visie heb aangestuurd.

De persoon Jacob A. Heitman

Ik kan me uitstekend in anderen verplaatsen, zonder vooringenomenheid naar verschillende meningen luisteren en constructief hierna handelen. Ik heb een actieve en creatieve geest en overzie de grote lijnen, zonder belangrijke details over het hoofd te zien. Snel tot actie overgaan, improviseren is mij niet vreemd en ik heb een groot doorzettingsvermogen. Daarbij werk ik graag samen en anderen motiveren gaat mij gemakkelijk af.

Wat mij drijft is ontwikkeling. Dit als individu en als organisatie. Daarnaast ben ik sociaal, betrokken bij de samenleving en help anderen dan ook graag vooruit.

Mijn top 8 talenten zijn: empathisch vermogen, klantgerichtheid, diplomatie & tact, samenwerken, flexibiliteit, objectief luisteren, anderen sturen & leiden en als laatste conflict management.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig in het landelijk gebied: racefietsen, mtb-en, schaatsen en fotograferen.

logo Buro HoratiusLogo Buro Horatius

Het logo is een exacte kopie van vier vliegtuigen die mijn, destijds, 7-jarige zoon op de muur had geplakt. Deze vielen me op tijdens het voorlezen. Mijn zoon legde me uit dat het vier mensen in een kring waren.

De avond ervoor had ik mijn gedachten laten gaan over het logo. Ik was op zoek naar een afbeelding met daarin de mens en een cirkel centraal. En mijn zoon had dit perfect samengebracht. Toeval of geen toeval?