Buro Horatius werkt onder andere voor:

 

Wat opdrachtgevers en collega’s over mij zeggen:

“Jacob valt op als creatieve denker en doener. Hij levert goede producten volgens afgesproken planning. Jacob heeft snel inzicht in de organisatiecultuur en kan met een persoonlijke aanpak maatwerk leveren.”

Bernie JensterAccountmanager at StaatsbosbeheerStaatsbosbeheer

“Jacob is a professional. As a project manager of ARCADIS Jacob watched over the balance of content and process in engineering large water projects. Because of his knowledge of water & nature Jacob was able to manage these projects in a good way. Growing in this function Jacob showed to be sensitive and effective in managing multidisciplinairy and technical/political difficult projects.”

Harry VenemaDirecteur at MUG IngenieursbureauMUG Ingenieursbureau

“Jacob heb ik de afgelopen jaren op verschillende manieren meegemaakt in mijn rol als opdrachtgever: als hoofd van het Bureau Ontwikkeling & Beheer, en als districtshoofd. Hij is prettig in de omgang, meedenkend en pienter, heeft een goede, op samenwerking gerichte instelling, en zijn manier van werken is een voorbeeld voor wat projectmatig- en procesmatig werken kan inhouden: duidelijk, coöperatief, stipt, maar ook flexibel!”

Herman BrinkDistrictshoofd at StaatsbosbeheerStaatsbosbeheer

“Met Jacob ben ik vrijwel tegelijkertijd begonnen bij ingenieursbureau Tauw in Assen. Hij als senior adviseur en ik als projectmedewerker. Omdat het mijn eerste baan betrof had ik veel te leren en Jacob heeft hierbij enorm geholpen. Zijn visie en denkwijze over projecten, samenwerking, opdrachtgevers, interne aspecten etcetera etcetera, heeft bij mij in zekere zin een basis gevormd hoe ik tegenwoordig omga met genoemde zaken. Daar ben ik Jacob dan ook dankbaar voor. Vooral op communicatief en strategisch vlak is Jacob goed. Denkend vanuit een positief idee.”

Matthijs VreeswijkAuditor at TÜV NederlandTUV Nederland

“Het afgelopen jaar met Jacob mogen werken aan bijzondere landschappelijke en op natuur gerichte projecten. Zijn analytische vermogen, sociale karakter en drang om de wereld mooier te maken hebben mij naast veel persoonlijke inspiratie ook zakelijke kansen gebracht. Daar ben ik Jacob bijzonder dankbaar voor. BLIJF INSPIREREN!”

Wilfred HilbersOntwerper at Buro Stad en LandBuro Stad en Land